M. YÜCEER And B. ÖZÇELİK, "Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri," II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , vol.1, Van, Turkey, 2009
YÜCEER, M. And ÖZÇELİK, B. 2009. Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri. II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey).
YÜCEER, M., & ÖZÇELİK, B., (2009). Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri . II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey
YÜCEER, MUHAMMED, And BERAAT ÖZÇELİK. "Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri," II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
YÜCEER, MUHAMMED And ÖZÇELİK, BERAAT. "Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri." II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, 2009
YÜCEER, M. And ÖZÇELİK, B. (2009) . "Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri." II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MUHAMMED YÜCEER And author={BERAAT ÖZÇELİK}, title={Yumurta Akı Proteinlerinden Saflaştırılarak Üretilen Proteinlerin Fonksiyonel Özellikleri}, congress name={II Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}}