B. ŞİŞLİ Et Al. , "Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi," Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.34, 2016
ŞİŞLİ, B. Et Al. 2016. Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi. Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 34.
ŞİŞLİ, B., ÇELEBİ UZKUÇ, N. M., KIRCA TOKLUCU, A., YÜCEER, Y., & BAYHAN, A., (2016). Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi . Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi (pp.34). Çanakkale, Turkey
ŞİŞLİ, BURCU Et Al. "Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi," Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2016
ŞİŞLİ, BURCU Et Al. "Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi." Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.34, 2016
ŞİŞLİ, B. Et Al. (2016) . "Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi." Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.34.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU ŞİŞLİ Et Al. }, title={Ticari Maya Kullanımının Karalahna Üzümlerinden Üretilen Kırmızı Şarapların Uçucu Bileşen ve Duyusal Karakteristiği Üzerine Etkisi}, congress name={Trakya Üniversiteler Birliği Lisansüstü Öğrenci Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2016}, pages={34} }