D. Bayesen And Z. Yüksel, "Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri," The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences , vol.1, no.3, pp.51-65, 2024
Bayesen, D. And Yüksel, Z. 2024. Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri. The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences , vol.1, no.3 , 51-65.
Bayesen, D., & Yüksel, Z., (2024). Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri. The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences , vol.1, no.3, 51-65.
Bayesen, Doğukan, And ZERRİN YÜKSEL. "Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri," The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences , vol.1, no.3, 51-65, 2024
Bayesen, Doğukan And Yüksel, ZERRİN. "Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri." The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences , vol.1, no.3, pp.51-65, 2024
Bayesen, D. And Yüksel, Z. (2024) . "Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri." The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences , vol.1, no.3, pp.51-65.
@article{article, author={Doğukan Bayesen And author={ZERRİN YÜKSEL}, title={Biyojen aminlerin fermente gıdalarda oluşum süreci ve etkileri}, journal={The Journal of Istanbul Rumeli University Health Sciences}, year=2024, pages={51-65} }