Atıf Formatları
Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Yılmaz And G. YILDIZ TİRYAKİ, "Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi," Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi , Gaziantep, Turkey, 2016

Yılmaz, Ö. And YILDIZ TİRYAKİ, G. 2016. Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi. Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi , (Gaziantep, Turkey).

Yılmaz, Ö., & YILDIZ TİRYAKİ, G., (2016). Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi . Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi, Gaziantep, Turkey

Yılmaz, Öykü, And GÜLGÜN YILDIZ TİRYAKİ. "Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi," Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi, Gaziantep, Turkey, 2016

Yılmaz, Öykü And YILDIZ TİRYAKİ, GÜLGÜN Y. . "Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi." Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi , Gaziantep, Turkey, 2016

Yılmaz, Ö. And YILDIZ TİRYAKİ, G. (2016) . "Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi." Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi , Gaziantep, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Öykü Yılmaz And author={GÜLGÜN YILDIZ TİRYAKİ}, title={Geleneksel Laktofermente Rasol İçeceğinin Üretim Biçiminin Belirlenmesi ve Üretim Sürecinde Bazı Parametrelerdeki Değişimlerin İncelenmesi}, congress name={Gıda Mühendisliği 7. Öğrenci Kongresi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2016}}