B. B. ALBAYRAK Et Al. , "Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi," 1. Proje Pazarı , Çanakkale, Turkey, pp.41-42, 2018
ALBAYRAK, B. B. Et Al. 2018. Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi. 1. Proje Pazarı , (Çanakkale, Turkey), 41-42.
ALBAYRAK, B. B., TUNCEL, N. B., & KOCABIYIK, H., (2018). Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi . 1. Proje Pazarı (pp.41-42). Çanakkale, Turkey
ALBAYRAK, BARIŞ, NECATİ BARIŞ TUNCEL, And HABİB KOCABIYIK. "Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi," 1. Proje Pazarı, Çanakkale, Turkey, 2018
ALBAYRAK, BARIŞ B. Et Al. "Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi." 1. Proje Pazarı , Çanakkale, Turkey, pp.41-42, 2018
ALBAYRAK, B. B. TUNCEL, N. B. And KOCABIYIK, H. (2018) . "Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi." 1. Proje Pazarı , Çanakkale, Turkey, pp.41-42.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARIŞ BURAK ALBAYRAK Et Al. }, title={Infrared Teknolojisi Kullanılarak İnstant Kuru Fasulye, Bulgur, Kahverengi ve Beyaz Pirinç Pilavı Üretimi}, congress name={1. Proje Pazarı}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2018}, pages={41-42} }