M. S. İPAR And E. BABAÇ, "Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları," 21. Ulusal Turizm Kongresi , Balıkesir, Turkey, pp.1736-1742, 2021
İPAR, M. S. And BABAÇ, E. 2021. Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları. 21. Ulusal Turizm Kongresi , (Balıkesir, Turkey), 1736-1742.
İPAR, M. S., & BABAÇ, E., (2021). Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları . 21. Ulusal Turizm Kongresi (pp.1736-1742). Balıkesir, Turkey
İPAR, MEHMET, And ERHAN BABAÇ. "Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları," 21. Ulusal Turizm Kongresi, Balıkesir, Turkey, 2021
İPAR, MEHMET S. And BABAÇ, ERHAN. "Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları." 21. Ulusal Turizm Kongresi , Balıkesir, Turkey, pp.1736-1742, 2021
İPAR, M. S. And BABAÇ, E. (2021) . "Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları." 21. Ulusal Turizm Kongresi , Balıkesir, Turkey, pp.1736-1742.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET SEDAT İPAR And author={ERHAN BABAÇ}, title={Sürdürülebilir Gastronomide Yeni Bir Anlayış: Dikey Tarım Uygulamaları}, congress name={21. Ulusal Turizm Kongresi}, city={Balıkesir}, country={Turkey}, year={2021}, pages={1736-1742} }