M. YALMAN Et Al. , "Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası," Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.4, no.11, pp.926-933, 2016
YALMAN, M. Et Al. 2016. Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası. Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.4, no.11 , 926-933.
YALMAN, M., ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S., & ZORBA, N. N., (2016). Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası. Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.4, no.11, 926-933.
YALMAN, MUSA, SEDA ÖZDİKMENLİ TEPELİ, And NÜKHET NİLÜFER ZORBA. "Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası," Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.4, no.11, 926-933, 2016
YALMAN, MUSA Et Al. "Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası." Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.4, no.11, pp.926-933, 2016
YALMAN, M. ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S. And ZORBA, N. N. (2016) . "Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası." Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.4, no.11, pp.926-933.
@article{article, author={MUSA YALMAN Et Al. }, title={Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası}, journal={Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology}, year=2016, pages={926-933} }