H. B. ORMANCI Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , Çanakkale, Turkey, pp.49, 2017
ORMANCI, H. B. Et Al. 2017. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , (Çanakkale, Turkey), 49.
ORMANCI, H. B., KÜNİLİ, İ. E., & ÇOLAKOĞLU, F., (2017). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . II. Çanakkale Tarım Sempozyumui (pp.49). Çanakkale, Turkey
ORMANCI, HASAN, İBRAHİM ENDER KÜNİLİ, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumui, Çanakkale, Turkey, 2017
ORMANCI, HASAN B. Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , Çanakkale, Turkey, pp.49, 2017
ORMANCI, H. B. KÜNİLİ, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. (2017) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , Çanakkale, Turkey, p.49.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN BASRİ ORMANCI Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={II. Çanakkale Tarım Sempozyumui}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2017}, pages={49} }