Citation Formats
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. B. ORMANCI Et Al. , "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , Çanakkale, Turkey, pp.49, 2017

ORMANCI, H. B. Et Al. 2017. Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi. II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , (Çanakkale, Turkey), 49.

ORMANCI, H. B., KÜNİLİ, İ. E., & ÇOLAKOĞLU, F., (2017). Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi . II. Çanakkale Tarım Sempozyumui (pp.49). Çanakkale, Turkey

ORMANCI, HASAN, İBRAHİM ENDER KÜNİLİ, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi," II. Çanakkale Tarım Sempozyumui, Çanakkale, Turkey, 2017

ORMANCI, HASAN B. Et Al. "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , Çanakkale, Turkey, pp.49, 2017

ORMANCI, H. B. KÜNİLİ, İ. E. And ÇOLAKOĞLU, F. (2017) . "Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi." II. Çanakkale Tarım Sempozyumui , Çanakkale, Turkey, p.49.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HASAN BASRİ ORMANCI Et Al. }, title={Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={II. Çanakkale Tarım Sempozyumui}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2017}, pages={49} }