K. DEMİREL Et Al. , "Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.," Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg , vol.7, no.3, pp.155-162, 2010
DEMİREL, K. Et Al. 2010. Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.. Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg , vol.7, no.3 , 155-162.
DEMİREL, K., GENÇ, L., ÇAMOĞLU, G., & AŞIK, Ş., (2010). Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.. Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg , vol.7, no.3, 155-162.
DEMİREL, KÜRŞAD Et Al. "Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.," Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg , vol.7, no.3, 155-162, 2010
DEMİREL, KÜRŞAD Et Al. "Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.." Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg , vol.7, no.3, pp.155-162, 2010
DEMİREL, K. Et Al. (2010) . "Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.." Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg , vol.7, no.3, pp.155-162.
@article{article, author={KÜRŞAD DEMİREL Et Al. }, title={Karpuz Bitkisinde Yaprak Su İçeriği ve Klorofil Okumalarından Yararlanarak Su Stresinin Belirlenmesi.}, journal={Tekirdağ Uni. Ziraat Fak. Derg}, year=2010, pages={155-162} }