G. BOBUŞ ALKAYA Et Al. , "Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi , 2015
BOBUŞ ALKAYA, G. Et Al. 2015. Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi. 5. Gıda Güvenliği Kongresi .
BOBUŞ ALKAYA, G., ESER, E., & EKİZ, H. İ., (2015). Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi . 5. Gıda Güvenliği Kongresi
BOBUŞ ALKAYA, GÜNSELİ, ESMA ESER, And HACI İBRAHİM EKİZ. "Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi," 5. Gıda Güvenliği Kongresi, 2015
BOBUŞ ALKAYA, GÜNSELİ B. Et Al. "Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi , 2015
BOBUŞ ALKAYA, G. ESER, E. And EKİZ, H. İ. (2015) . "Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi." 5. Gıda Güvenliği Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜNSELİ BOBUŞ ALKAYA Et Al. }, title={Mersin İlinde Satışa Sunulan Maydanozların Petroselinum crispum Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={5. Gıda Güvenliği Kongresi}, city={}, country={}, year={2015}}