B. EŞİTTİ, "Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü," Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.21, pp.43-64, 2019
EŞİTTİ, B. 2019. Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.21 , 43-64.
EŞİTTİ, B., (2019). Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü. Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.21, 43-64.
EŞİTTİ, BEKİR. "Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü," Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.21, 43-64, 2019
EŞİTTİ, BEKİR. "Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü." Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.21, pp.43-64, 2019
EŞİTTİ, B. (2019) . "Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü." Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi , vol.21, pp.43-64.
@article{article, author={BEKİR EŞİTTİ}, title={Restoran İşletmelerinde Etik Liderlik ve Örgütsel Bağlılık: Servis İkliminin Rolü}, journal={Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2019, pages={43-64} }