M. ŞEKER Et Al. , "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, pp.62-67, 2013
ŞEKER, M. Et Al. 2013. Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1 , 62-67.
ŞEKER, M., Kaçan, A., GÜR, E., EKİNCİ, N., & GÜNDOĞDU, M. A., (2013). Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi. Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, 62-67.
ŞEKER, MURAT Et Al. "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi," Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, 62-67, 2013
ŞEKER, MURAT Et Al. "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, pp.62-67, 2013
ŞEKER, M. Et Al. (2013) . "Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi." Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi , vol.6, no.1, pp.62-67.
@article{article, author={MURAT ŞEKER Et Al. }, title={Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi}, journal={Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi}, year=2013, pages={62-67} }