C. Gencer Et Al. , "Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.463, 2015
Gencer, C. Et Al. 2015. Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 463.
Gencer, C., KÜNİLİ, İ. E., ORMANCI, H. B., & ÇOLAKOĞLU, F., (2015). Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.463). İzmir, Turkey
Gencer, Ceyhun Et Al. "Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015
Gencer, Ceyhun Et Al. "Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.463, 2015
Gencer, C. Et Al. (2015) . "Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.463.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ceyhun Gencer Et Al. }, title={Tuzlanmış sardalya balığından üretilen ezme ürünün besin kalitesi}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={463} }