E. GÜR Et Al. , "Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması," Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi , vol.9, no.3, pp.27-34, 2012
GÜR, E. Et Al. 2012. Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması. Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi , vol.9, no.3 , 27-34.
GÜR, E., EKİNCİ, N., & Özdüven, F., (2012). Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması. Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi , vol.9, no.3, 27-34.
GÜR, ENGİN, NESLİHAN EKİNCİ, And Funda Özdüven. "Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması," Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi , vol.9, no.3, 27-34, 2012
GÜR, ENGİN Et Al. "Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması." Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi , vol.9, no.3, pp.27-34, 2012
GÜR, E. EKİNCİ, N. And Özdüven, F. (2012) . "Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması." Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi , vol.9, no.3, pp.27-34.
@article{article, author={ENGİN GÜR Et Al. }, title={Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörlerin Araştırılması}, journal={Tekirdağ Universitesi Ziraat Fakültesi}, year=2012, pages={27-34} }