B. EŞİTTİ And E. DURAN, "Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği," Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi , no.10, pp.300-309, 2019
EŞİTTİ, B. And DURAN, E. 2019. Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği. Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi , no.10 , 300-309.
EŞİTTİ, B., & DURAN, E., (2019). Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği. Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi , no.10, 300-309.
EŞİTTİ, BEKİR, And EROL DURAN. "Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği," Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi , no.10, 300-309, 2019
EŞİTTİ, BEKİR And DURAN, EROL. "Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği." Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi , no.10, pp.300-309, 2019
EŞİTTİ, B. And DURAN, E. (2019) . "Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği." Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi , no.10, pp.300-309.
@article{article, author={BEKİR EŞİTTİ And author={EROL DURAN}, title={Yerel Yiyecek ve Kültür Turizmi İlişkisi: Çanakkale Örneği}, journal={Avrasya Bilimler Akademisi Avrasya Eğitim ve Literatür Dergisi}, year=2019, pages={300-309} }