T. GÜNGÖR ERTUĞRAL, "Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi," Environmental Toxicology and Ecology , vol.2, no.2, pp.122-132, 2022
GÜNGÖR ERTUĞRAL, T. 2022. Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi. Environmental Toxicology and Ecology , vol.2, no.2 , 122-132.
GÜNGÖR ERTUĞRAL, T., (2022). Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi. Environmental Toxicology and Ecology , vol.2, no.2, 122-132.
GÜNGÖR ERTUĞRAL, TUĞBA. "Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi," Environmental Toxicology and Ecology , vol.2, no.2, 122-132, 2022
GÜNGÖR ERTUĞRAL, TUĞBA G. . "Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi." Environmental Toxicology and Ecology , vol.2, no.2, pp.122-132, 2022
GÜNGÖR ERTUĞRAL, T. (2022) . "Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi." Environmental Toxicology and Ecology , vol.2, no.2, pp.122-132.
@article{article, author={TUĞBA GÜNGÖR ERTUĞRAL}, title={Kasaplık Hayvan Et ve Et Ürünlerinin Dondurulmuş Muhafazası için Enerji Tasarrufu Sağlayabilen Faz Değişim Malzemelerinin Gözden Geçirilmesi}, journal={Environmental Toxicology and Ecology}, year=2022, pages={122-132} }