N. B. TUNCEL And M. Demirci, "Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması," Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.25, 2006
TUNCEL, N. B. And Demirci, M. 2006. Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 25.
TUNCEL, N. B., & Demirci, M., (2006). Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.25). Bolu, Turkey
TUNCEL, NECATİ, And Mehmet Demirci. "Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
TUNCEL, NECATİ B. And Demirci, Mehmet. "Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.25, 2006
TUNCEL, N. B. And Demirci, M. (2006) . "Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, p.25.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NECATİ BARIŞ TUNCEL And author={Mehmet Demirci}, title={Farklı sıcaklık derecelerinde depolanan hamurların kek kalitesi üzerine etkilerinin araştırılması}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={25} }