M. S. ADAY Et Al. , "Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği," Türkiye 9. Gıda Kongresi , vol.1, Bolu, Turkey, pp.879-880, 2006
ADAY, M. S. Et Al. 2006. Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 879-880.
ADAY, M. S., CANSIZ, Ö., & CANER, C., (2006). Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.879-880). Bolu, Turkey
ADAY, MEHMET, ÖZGE CANSIZ, And CENGİZ CANER. "Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006
ADAY, MEHMET S. Et Al. "Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.879-880, 2006
ADAY, M. S. CANSIZ, Ö. And CANER, C. (2006) . "Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.879-880.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET SEÇKİN ADAY Et Al. }, title={Meyve Ve Sebzelerin Raf Ömrünü Arttırmada Ozonlamanın Etkinliği}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={879-880} }