E. Özdemir And K. Kaynaş, "Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi," Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.57-64, 2018
Özdemir, E. And Kaynaş, K. 2018. Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6 , 57-64.
Özdemir, E., & Kaynaş, K., (2018). Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 57-64.
Özdemir, Esra, And KENAN KAYNAŞ. "Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi," Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, 57-64, 2018
Özdemir, Esra And Kaynaş, KENAN. "Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi." Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.57-64, 2018
Özdemir, E. And Kaynaş, K. (2018) . "Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi." Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.6, pp.57-64.
@article{article, author={Esra Özdemir And author={KENAN KAYNAŞ}, title={Taze Fasulyenin Soğukta Muhafazasında Kalite Değişimlerinin Belirlenmesi}, journal={Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2018, pages={57-64} }