S. ÖZDİKMENLİ TEPELİ And N. N. ZORBA, "Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi," Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.2, no.5, pp.228-235, 2014
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S. And ZORBA, N. N. 2014. Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi. Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.2, no.5 , 228-235.
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S., & ZORBA, N. N., (2014). Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi. Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.2, no.5, 228-235.
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, SEDA, And NÜKHET NİLÜFER ZORBA. "Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi," Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.2, no.5, 228-235, 2014
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, SEDA Ö. And ZORBA, NÜKHET N. . "Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi." Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.2, no.5, pp.228-235, 2014
ÖZDİKMENLİ TEPELİ, S. And ZORBA, N. N. (2014) . "Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi." Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology , vol.2, no.5, pp.228-235.
@article{article, author={SEDA ÖZDİKMENLİ TEPELİ And author={NÜKHET NİLÜFER ZORBA}, title={Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology}, year=2014, pages={228-235} }