Atıf Formatları
Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. ADAY And Y. YÜCEER, "Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri," 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.575, 2010

ADAY, S. And YÜCEER, Y. 2010. Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri. 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey), 575.

ADAY, S., & YÜCEER, Y., (2010). Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri . 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.575). Tekirdağ, Turkey

ADAY, SERPİL, And YONCA YÜCEER. "Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri," 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010

ADAY, SERPİL And YÜCEER, YONCA. "Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri." 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.575, 2010

ADAY, S. And YÜCEER, Y. (2010) . "Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri." 1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, p.575.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERPİL ADAY And author={YONCA YÜCEER}, title={Mihaliç Peyniri Üretimi ve Karakteristik Özellikleri}, congress name={1. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={575} }