E. BABAÇ, "Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik," In Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı , Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, 2023, pp.63-70.
BABAÇ, E. Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik. 2023. In Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı , Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, Afyonkarahisar, 63-70.
BABAÇ, E., (2023). Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik. Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı (pp.63-70), Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları.
BABAÇ, ERHAN. "Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik." In Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı , 63-70. Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, 2023
BABAÇ, ERHAN. "Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik." Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı , Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları, 2023, pp.63-70.
BABAÇ, E. (2023) "Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik", Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı . Afyonkarahisar: Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={ERHAN BABAÇ}, chaptertitle={Afyonkarahisar'da Gastronomi ve Sürdürülebilirlik}, booktitle={ Gastronominin Gizemli Şehri Afyonkarahisar Mutfağı}, publisher={Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Kültür Yayınları}, city={Afyonkarahisar},year={2023} }