N. N. DEMİREL ZORBA And H. TOSUN, "Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı," AKADEMİK GIDA , no.21, pp.13-16, 2006
DEMİREL ZORBA, N. N. And TOSUN, H. 2006. Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı. AKADEMİK GIDA , no.21 , 13-16.
DEMİREL ZORBA, N. N., & TOSUN, H., (2006). Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı. AKADEMİK GIDA , no.21, 13-16.
DEMİREL ZORBA, NÜKHET, And HALİL TOSUN. "Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı," AKADEMİK GIDA , no.21, 13-16, 2006
DEMİREL ZORBA, NÜKHET N. And TOSUN, HALİL. "Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı." AKADEMİK GIDA , no.21, pp.13-16, 2006
DEMİREL ZORBA, N. N. And TOSUN, H. (2006) . "Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı." AKADEMİK GIDA , no.21, pp.13-16.
@article{article, author={NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA And author={HALİL TOSUN}, title={Lactobacillus acidophilus ve bifidobakterlerin özellikleri ve süt endüstrisinde kullanımı}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2006, pages={13-16} }