S. GÖKDEMİR And E. Değer, "Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1510-1526, 2020
GÖKDEMİR, S. And Değer, E. 2020. Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2 , 1510-1526.
GÖKDEMİR, S., & Değer, E., (2020). Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, 1510-1526.
GÖKDEMİR, SİNAN, And EREN Değer. "Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, 1510-1526, 2020
GÖKDEMİR, SİNAN And Değer, EREN. "Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1510-1526, 2020
GÖKDEMİR, S. And Değer, E. (2020) . "Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.2, pp.1510-1526.
@article{article, author={SİNAN GÖKDEMİR And author={EREN Değer}, title={Turist Rehberi Seçiminin Analitik Hiyerarşi Süreci ile belirlenmesi: Tripadvisor Örneği (Determination of Tourist Guide Selection by Analytical Hierarchy Process: The Case of Tripadvisor)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={1510-1526} }