Z. YÜKSEL Et Al. , "Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.27, 2012
YÜKSEL, Z. Et Al. 2012. Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri. Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , (Denizli, Turkey), 27.
YÜKSEL, Z., AVCI, E., UYMAZ, B., & Erdem, Y. K., (2012). Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri . Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu (pp.27). Denizli, Turkey
YÜKSEL, ZERRİN Et Al. "Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri," Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, Denizli, Turkey, 2012
YÜKSEL, ZERRİN Et Al. "Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, pp.27, 2012
YÜKSEL, Z. Et Al. (2012) . "Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri." Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu , Denizli, Turkey, p.27.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZERRİN YÜKSEL Et Al. }, title={Ezine Peyniri Üretiminde Kullanılan Koyun, Keçi Ve İnek Sütlerinin Genel Bileşim Ve Özellikleri Ile Protein Yüzey Hidrofobisiteleri}, congress name={Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu}, city={Denizli}, country={Turkey}, year={2012}, pages={27} }