M. ŞAHİN And M. AKÇURA, "Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi," Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, pp.24-28, 2007
ŞAHİN, M. And AKÇURA, M. 2007. Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi. Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1 , 24-28.
ŞAHİN, M., & AKÇURA, M., (2007). Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi. Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, 24-28.
ŞAHİN, MEHMET, And MEVLÜT AKÇURA. "Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi," Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, 24-28, 2007
ŞAHİN, MEHMET And AKÇURA, MEVLÜT. "Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi." Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, pp.24-28, 2007
ŞAHİN, M. And AKÇURA, M. (2007) . "Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi." Bitkisel Araştırma Dergisi , no.1, pp.24-28.
@article{article, author={MEHMET ŞAHİN And author={MEVLÜT AKÇURA}, title={Glikoz Oksidaz Enziminin Süne Zararlı Buğday Unlarının Hamur ve Ekmek Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Bitkisel Araştırma Dergisi}, year=2007, pages={24-28} }