A. E. BODUR And E. Bilgücü, "Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi," 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.155, 2007
BODUR, A. E. And Bilgücü, E. 2007. Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi. 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 155.
BODUR, A. E., & Bilgücü, E., (2007). Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi . 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu (pp.155). İzmir, Turkey
BODUR, ALİ, And ERTUĞRUL BİLGÜCÜ. "Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi," 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2007
BODUR, ALİ E. And Bilgücü, ERTUĞRUL. "Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi." 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.155, 2007
BODUR, A. E. And Bilgücü, E. (2007) . "Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi." 4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.155.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ALİ ERBİLİ BODUR And author={ERTUĞRUL BİLGÜCÜ}, title={Biga yöresinde üretim yapan süt fabrikalarında HACCP'ye geçmeden önce mikroorganizmaların kontrol edilmesi açısından durum değerlendirmesi}, congress name={4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2007}, pages={155} }