F. ÇAKIR Et Al. , "Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.131, 2011
ÇAKIR, F. Et Al. 2011. Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi. 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 131.
ÇAKIR, F., ÇOLAKOĞLU, F., & ORMANCI, H. B., (2011). Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi . 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.131). Antalya, Turkey
ÇAKIR, FİKRET, FATMA ÇOLAKOĞLU, And HASAN BASRİ ORMANCI. "Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi," 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
ÇAKIR, FİKRET Et Al. "Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.131, 2011
ÇAKIR, F. ÇOLAKOĞLU, F. And ORMANCI, H. B. (2011) . "Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi." 16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.131.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FİKRET ÇAKIR Et Al. }, title={Kekik, Biberiye ve Dereotu Yağ Ekstraktlarının Hamsi Marinatlarının Kalitesine Etkisi}, congress name={16. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={131} }