Citation Formats
Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ÇOLAKOĞLU Et Al. , "Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.," Gıda Dergisi , no.10, pp.46-51, 2010

ÇOLAKOĞLU, F. Et Al. 2010. Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.. Gıda Dergisi , no.10 , 46-51.

ÇOLAKOĞLU, F., ORMANCI, H. B., ÇAKIR, F., & KÜNİLİ, İ. E., (2010). Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.. Gıda Dergisi , no.10, 46-51.

ÇOLAKOĞLU, FATMA Et Al. "Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.," Gıda Dergisi , no.10, 46-51, 2010

ÇOLAKOĞLU, FATMA Et Al. "Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.." Gıda Dergisi , no.10, pp.46-51, 2010

ÇOLAKOĞLU, F. Et Al. (2010) . "Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.." Gıda Dergisi , no.10, pp.46-51.

@article{article, author={FATMA ÇOLAKOĞLU Et Al. }, title={Tuzlanmış sardalya (Sardina pilchardus) balığından ezme üretimi üzerine bir araştırma. , 10, 46-51, 2010.}, journal={Gıda Dergisi}, year=2010, pages={46-51} }