M. Akçura Et Al. , "Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, pp.622-630, 2023
Akçura, M. Et Al. 2023. Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3 , 622-630.
Akçura, M., Gülhan, L., & Öztürk, İ., (2023). Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, 622-630.
Akçura, MEVLÜT, Levent Gülhan, And İrfan Öztürk. "Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, 622-630, 2023
Akçura, MEVLÜT Et Al. "Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, pp.622-630, 2023
Akçura, M. Gülhan, L. And Öztürk, İ. (2023) . "Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.10, no.3, pp.622-630.
@article{article, author={MEVLÜT AKÇURA Et Al. }, title={Bazı Ekmeklik Buğday Genotiplerinin Bazı Kalite Özellikleri Yönünden Trakya Bölgesine Adaptasyonunun İncelenmesi}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={622-630} }