F. Çakır And F. ÇOLAKOĞLU, "Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.," Hasad Gıda Dergisi , vol.27, pp.20-25, 2011
Çakır, F. And ÇOLAKOĞLU, F. 2011. Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.. Hasad Gıda Dergisi , vol.27 , 20-25.
Çakır, F., & ÇOLAKOĞLU, F., (2011). Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.. Hasad Gıda Dergisi , vol.27, 20-25.
Çakır, FİKRET, And FATMA ÇOLAKOĞLU. "Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.," Hasad Gıda Dergisi , vol.27, 20-25, 2011
Çakır, FİKRET And ÇOLAKOĞLU, FATMA. "Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.." Hasad Gıda Dergisi , vol.27, pp.20-25, 2011
Çakır, F. And ÇOLAKOĞLU, F. (2011) . "Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.." Hasad Gıda Dergisi , vol.27, pp.20-25.
@article{article, author={FİKRET ÇAKIR And author={FATMA ÇOLAKOĞLU}, title={Kekik, biberiye ve dereotu yağ ekstraktlarının hamsi marinatlarının kalitesi ve raf ömrüne etkisi.}, journal={Hasad Gıda Dergisi}, year=2011, pages={20-25} }