A. SÜNNETÇİOĞLU Et Al. , "KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ ," Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , vol.3, no.2, pp.155-178, 2023
SÜNNETÇİOĞLU, A. Et Al. 2023. KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ . Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , vol.3, no.2 , 155-178.
SÜNNETÇİOĞLU, A., SÜNNETÇİOĞLU, S., & İSTEM, E., (2023). KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ . Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , vol.3, no.2, 155-178.
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE, SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, And EKİM İSTEM. "KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ ," Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , vol.3, no.2, 155-178, 2023
SÜNNETÇİOĞLU, AYŞE Et Al. "KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ ." Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , vol.3, no.2, pp.155-178, 2023
SÜNNETÇİOĞLU, A. SÜNNETÇİOĞLU, S. And İSTEM, E. (2023) . "KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ ." Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi , vol.3, no.2, pp.155-178.
@article{article, author={AYŞE SÜNNETÇİOĞLU Et Al. }, title={KENDİ ÜRÜNLERİNİ YETİŞTİREN MUTFAK ŞEFLERİNİN DENEYİMLERİNİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ BAKIŞ AÇISIYLA DEĞERLENDİRİLMESİ }, journal={Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi e-Dergisi}, year=2023, pages={155-178} }