N. Berik And D. Kahraman Yılmaz, "Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri," In ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2023, pp.337-351.
Berik, N. And Kahraman Yılmaz, D. Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri. 2023. In ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 337-351.
Berik, N., & Kahraman Yılmaz, D., (2023). Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri. ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK (pp.337-351), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
Berik, NERMİN, And DİLEK KAHRAMAN YILMAZ. "Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri." In ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , 337-351. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2023
Berik, NERMİN And Kahraman Yılmaz, DİLEK K. . "Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri." ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK , Nobel Yayın Dağıtım, 2023, pp.337-351.
Berik, N. And Kahraman Yılmaz, D. (2023) "Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri", ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={NERMİN BERİK And author ={DİLEK KAHRAMAN YILMAZ}, chaptertitle={Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri}, booktitle={ ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2023} }