Ü. ÇARBUĞA Et Al. , "Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi," International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.653-669, 2018
ÇARBUĞA, Ü. Et Al. 2018. Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi. International Gastronomy Tourism Studies Congress , (Kocaeli, Turkey), 653-669.
ÇARBUĞA, Ü., SORMAZ, Ü., & SÜNNETÇİOĞLU, S., (2018). Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi . International Gastronomy Tourism Studies Congress (pp.653-669). Kocaeli, Turkey
ÇARBUĞA, ÜMİT, ÜMİT SORMAZ, And SERDAR SÜNNETÇİOĞLU. "Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi," International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Turkey, 2018
ÇARBUĞA, ÜMİT Et Al. "Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.653-669, 2018
ÇARBUĞA, Ü. SORMAZ, Ü. And SÜNNETÇİOĞLU, S. (2018) . "Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi." International Gastronomy Tourism Studies Congress , Kocaeli, Turkey, pp.653-669.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÜMİT ÇARBUĞA Et Al. }, title={Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi}, congress name={International Gastronomy Tourism Studies Congress}, city={Kocaeli}, country={Turkey}, year={2018}, pages={653-669} }