R. ÇAKMAKÇI Et Al. , "Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı," Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015 , vol.1, Bilecik, Turkey, pp.135, 2015
ÇAKMAKÇI, R. Et Al. 2015. Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı. Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015 , (Bilecik, Turkey), 135.
ÇAKMAKÇI, R., ERTÜRK, Y., ATASEVER, A., KOTAN, R., ERAT, M., Varmazyari, A., ... Türkyılmaz, K.(2015). Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı . Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015 (pp.135). Bilecik, Turkey
ÇAKMAKÇI, RAMAZAN Et Al. "Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı," Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015, Bilecik, Turkey, 2015
ÇAKMAKÇI, RAMAZAN Et Al. "Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı." Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015 , Bilecik, Turkey, pp.135, 2015
ÇAKMAKÇI, R. Et Al. (2015) . "Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı." Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015 , Bilecik, Turkey, p.135.
@conferencepaper{conferencepaper, author={RAMAZAN ÇAKMAKÇI Et Al. }, title={Doğu Karadeniz Bölgesinde asidik çay rizosfer topraklarında kültüre alınabilen bitki gelişmesini teşvik edici bakteri çeşitliliği ve çay üretiminde kullanımı}, congress name={Uluslararası katılımlı Türkiye Doğal Beslenme ve Yaşam Boyu Sağlık Zirvesi 2015}, city={Bilecik}, country={Turkey}, year={2015}, pages={135} }