T. GÜNGÖR ERTUĞRAL, "BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ," In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , Ankara: SERÜVEN YAYINEVİ, 2024, pp.51-64.
GÜNGÖR ERTUĞRAL, T. BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ. 2024. In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , SERÜVEN YAYINEVİ, Ankara, 51-64.
GÜNGÖR ERTUĞRAL, T., (2024). BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ. Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler (pp.51-64), Ankara: SERÜVEN YAYINEVİ.
GÜNGÖR ERTUĞRAL, TUĞBA. "BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ." In Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , 51-64. Ankara: SERÜVEN YAYINEVİ, 2024
GÜNGÖR ERTUĞRAL, TUĞBA G. . "BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ." Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler , SERÜVEN YAYINEVİ, 2024, pp.51-64.
GÜNGÖR ERTUĞRAL, T. (2024) "BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ", Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler . Ankara: SERÜVEN YAYINEVİ.
@bookchapter{bookchapter, author ={TUĞBA GÜNGÖR ERTUĞRAL}, chaptertitle={BÖLÜM 4 PEYNİR ALTI SUYU VE ZEİN PROTEN ESASLI YENLEBİLİR FİLM AMBALAJ MALZEMELERİ VE BAZI KALİTE ANALİZLERİNE GENEL BİR BAKIŞ}, booktitle={ Gıda Mühendisliği Alanında Uluslararası Araştırma ve Değerlendirmeler}, publisher={SERÜVEN YAYINEVİ}, city={Ankara},year={2024} }