Ö. Özkan Et Al. , "“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”," Türkiye 13. Gıda Kongresi , 2020
Özkan, Ö. Et Al. 2020. “Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”. Türkiye 13. Gıda Kongresi .
Özkan, Ö., Çelebi Uzkuç, N. M., Yüceer, Y., & Kırca Toklucu, A., (2020). “Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi” . Türkiye 13. Gıda Kongresi
Özkan, Özgür Et Al. "“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”," Türkiye 13. Gıda Kongresi, 2020
Özkan, Özgür Et Al. "“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”." Türkiye 13. Gıda Kongresi , 2020
Özkan, Ö. Et Al. (2020) . "“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”." Türkiye 13. Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Özgür Özkan Et Al. }, title={“Bozcaada’ya özgü Vasilaki üzümlerinden üretilen beyaz şarapların uçucu bileşenleri ve duyusal karakteristiği üzerine fermantasyon tekniğinin etkisi”}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2020}}