M. YÜCEER Et Al. , "Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri," Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.10, no.4, pp.70-76, 2012
YÜCEER, M. Et Al. 2012. Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri. Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.10, no.4 , 70-76.
YÜCEER, M., CANER, C., & TEMİZKAN, R., (2012). Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri. Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.10, no.4, 70-76.
YÜCEER, MUHAMMED, CENGİZ CANER, And RIZA TEMİZKAN. "Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri," Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.10, no.4, 70-76, 2012
YÜCEER, MUHAMMED Et Al. "Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri." Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.10, no.4, pp.70-76, 2012
YÜCEER, M. CANER, C. And TEMİZKAN, R. (2012) . "Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri." Akademik Gıda - Academic Food Journal , vol.10, no.4, pp.70-76.
@article{article, author={MUHAMMED YÜCEER Et Al. }, title={Fonksiyonel Gıda olarak Yumurta: Bileşenleri ve Fonksiyonel Özellikleri}, journal={Akademik Gıda - Academic Food Journal}, year=2012, pages={70-76} }