N. AKÇAMAN And İ. TAŞ, "Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, pp.727-736, 2020
AKÇAMAN, N. And TAŞ, İ. 2020. Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3 , 727-736.
AKÇAMAN, N., & TAŞ, İ., (2020). Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, 727-736.
AKÇAMAN, Neslihan, And İSMAİL TAŞ. "Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, 727-736, 2020
AKÇAMAN, Neslihan And TAŞ, İSMAİL. "Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, pp.727-736, 2020
AKÇAMAN, N. And TAŞ, İ. (2020) . "Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.7, no.3, pp.727-736.
@article{article, author={Neslihan AKÇAMAN And author={İSMAİL TAŞ}, title={Sulama Suyu Tuzluluğunun Sakız Fasulyesinin Bazı Bitkisel Özeliklerine Etkisi}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2020, pages={727-736} }