M. AY Et Al. , "Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi," XIX. Ulusal Kimya Kongresi , AYDIN-Kuşadası, Turkey, pp.56, 2005
AY, M. Et Al. 2005. Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi. XIX. Ulusal Kimya Kongresi , (AYDIN-Kuşadası, Turkey), 56.
AY, M., BİLİCİ, A., SARIKÜRKCÜ, C., TOPÇU, G., HARMANDAR, M., & Karslı Semiz, D., (2005). Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi . XIX. Ulusal Kimya Kongresi (pp.56). AYDIN-Kuşadası, Turkey
AY, MEHMET Et Al. "Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi," XIX. Ulusal Kimya Kongresi, AYDIN-Kuşadası, Turkey, 2005
AY, MEHMET Et Al. "Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi." XIX. Ulusal Kimya Kongresi , AYDIN-Kuşadası, Turkey, pp.56, 2005
AY, M. Et Al. (2005) . "Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi." XIX. Ulusal Kimya Kongresi , AYDIN-Kuşadası, Turkey, p.56.
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET AY Et Al. }, title={Pistacia Terebinthus Meyvesi Özütlerinin Sekonder Metabolitleri Ve Antioksidan Etkinliğinin İncelenmesi}, congress name={XIX. Ulusal Kimya Kongresi}, city={AYDIN-Kuşadası}, country={Turkey}, year={2005}, pages={56} }