T. GÖKSAN Et Al. , "Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.19, pp.163-167, 2002
GÖKSAN, T. Et Al. 2002. Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.19 , 163-167.
GÖKSAN, T., Durmaz, Y., Işık, O., & Gökpınar, Ş., (2002). Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri. Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.19, 163-167.
GÖKSAN, TOLGA Et Al. "Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri," Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.19, 163-167, 2002
GÖKSAN, TOLGA Et Al. "Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.19, pp.163-167, 2002
GÖKSAN, T. Et Al. (2002) . "Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri." Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi , vol.19, pp.163-167.
@article{article, author={TOLGA GÖKSAN Et Al. }, title={Doğal deniz suyu ve tuzla tuzu ile hazırlanan ortamlardaki Chaetoceros muelleri (Lemmermann, 1898) kültürlerinde ışık ve nütrientlerin etkileri}, journal={Ege Üniversitesi Su Ürünleri Dergisi}, year=2002, pages={163-167} }