M. V. Balki Et Al. , "Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.," Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.68-69, 2019
Balki, M. V. Et Al. 2019. Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.. Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 68-69.
Balki, M. V., Çakıcı, N., & Demirel Zorba, N. N., (2019). Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods. . Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (pp.68-69). Çanakkale, Turkey
Balki, Mehmet, NESRİN ÇAKICI, And NÜKHET NİLÜFER DEMİREL ZORBA. "Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.," Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2019
Balki, Mehmet V. Et Al. "Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.." Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.68-69, 2019
Balki, M. V. Çakıcı, N. And Demirel Zorba, N. N. (2019) . "Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.." Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.68-69.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Vasfi Balki Et Al. }, title={Importance of Beta Lactam Antibiotic Resistant Bacteria in Raw Consumption Foods.}, congress name={Trakya Üniversiteler Birliği 3. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2019}, pages={68-69} }