“Innovation Week IWA 2020” Gümüş Madalya Ödülü: 8 Eylül-19 Aralık 2020 tarihleri arasında gerçekleşen Innovation Week IWA 2020 (Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA) destekleri ile düzenlenen OFEED 2020 Afrika İnovasyon Haftası Uluslararası Fuarı) – International Federation of Inventors’ Association tarafından düzenlenen Innovation Week IWA 2020 etkinliğinde “Enzimler ile Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı ile Beze Üretim Yöntemi” isimli buluş ile Doç.Dr. Muhammed YÜCEER gümüş madalyaya layık görülmüştür


Yüceer M., Caner C.

The International Federation Of Inventors (Ifıa) - Innovation Week Iwa 2020 - Ofeed 2020, Aralık 2020

  • Ödülün Kapsamı: Proje Yarışmalarından Alınan Ödül
  • Ödül Türü: Sürekli Düzenlenen Bir Yarışmada İlgili Alanda Mansiyon
  • Ödül Veren Ülke: Fas
  • Ödülü Veren Organizasyon: The International Federation Of Inventors (Ifıa) - Innovation Week Iwa 2020 - Ofeed 2020
  • Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Teknolojisi, Yumurta Ürünleri Teknolojisi, Diğer, Mühendislik ve Teknoloji
  • Ödülün Tarihi: Aralık 2020
  • Açıklama: <p><span style="caret-color: rgba(0, 0, 0, 0.87); color: rgba(0, 0, 0, 0.87); font-family: Roboto, Noto, sans-serif; font-size: 15px; white-space: pre-wrap;">Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu, Uluslararası Buluşçular Birliği Federasyonu (IFIA), Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı (WIPO), Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın destekleri ile gerçekleştirilen ve bu yıl 5.’si düzenlenen ISIF’20 Uluslararası Buluş Fuarına portföyündeki 10 patent ile katılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), uluslararası jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu; </span><span style="font-size: 14px;">&nbsp;</span><span style="font-size: 14px;">Prof. Dr. Cengiz Caner ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammed YÜCEER'in 'Enzimler İle Fermente Edilen Sıvı Yumurta Akı İle Beze Üretim Yöntemi' Gümüş Madalya ile ödüllendirildi.</span><br></p>