Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Comparison Of Lactones Concentrations During Fruit Growth And Development In Some Peach And Nectarine Varieties

II. International Eurasian Agriculture and Natural Sciences Congress, Baku, Azerbaycan, 11 - 15 Eylül 2018, ss.133-139

Beyaz nektarin, Cardinal şeftali ve Armking nektarin genotiplerinin yapraklarda uçucu bileşiklerin dönemsel değişimlerinin izlenmesi

International Conference on Agriculture, Forest, FoodSciences and Technologies (ICAFOF), Çeşme-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018

Beyaz Nektarin Genotipi Meyvelerinde Dönemsel Aroma Gelişiminin İzlenmesi

International INES Academic ResearchesCongress, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.2208-2218

BEYAZ NEKTARİN GENOTİPİ MEYVELERİNDE DÖNEMSEL AROMA GELİŞİMİNİN İZLENMESİ

II International Academic Research Congress, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.913-924

EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE CONDITIONS ON BETA CAROTENE AND ANTHOCYANIN CONTENTS OF ARBUTUS UNEDO L FRUITS

VII International Scientific Agriculture Symposium, Jahorina, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, cilt.1, ss.1415-1421

EFFECTS OF POST HARVEST DIPPINGS OF CALCIUM OXIDE ON AROMA VOLATILE COMPOUND OF PINK LADY APPLE CULTIVAR

VII. International Scientific Agriculture Symposium (Agrosym), Jahorina, Bosna-Hersek, 6 - 09 Ekim 2016, ss.1325-1331

Akçay 77 armut çeşidinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 Eylül 2014

Hasat Sonrası Yapılan Kalsiyum Klorür ve Kalsiyum Oksit Uygulamalarının Pink Lady Elma Çeşidinin Muhafaza Kalitesi Üzerine Etkileri

VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, cilt.5, ss.75-82

De Novo Fatty Acid Biosynthesis Contributes to Ester Formation in Some, but not All, Fruits

ASHS American Society for Horticultural Science, Orlando Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 28 - 31 Temmuz 2014

Investigation of Cold Storage Condidation of Arbutus unedo L. Fruits

The Journal of Ege University Faculty of Agricultura, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Temmuz 2013, cilt.1, ss.47-51

Changes in Volatile Composition of White Nectarine at Different Stages of Fruit Growth

48th Croatian 8th International Symposium on Agriculture, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 22 Şubat 2013, ss.320

Investigation of cold storage conditions of Arbutus unedo L. fruits

23rd International Scientifc-Expertd Congress on Agriculture and Food Industry, İzmir, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2012, ss.15

Volatile ConstituentsOf Different Apricot Varieties In Cool Subtropical Climate Conditions

5 th International Symposium On Tropical And Subtropical Fruits, Guangzhou, Çin, 18 - 20 Haziran 2012, ss.71

Türkiye’de İyi Tarım Uygulamaları ve Çanakkale Örneği

Lapseki Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 27 - 28 Ağustos 2008, ss.41-47

Ekonomik Kültürel ve Sosyal Değerlerle Lapseki. Lapseki Değerleri Sempozyumu

Lapseki Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 27 - 28 Ağustos 2008

Türkiye de İyi Tarım Uygulamaları ve Çanakkale İliÖrneği

Lapseki Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 27 - 28 Ağustos 2008

Türkiye’de Meyvecilikteki İyi Tarım Uygulamaları

4. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, BERGAMA- İZMİR, Türkiye, 14 - 16 Mayıs 2007, ss.339-343

Çanakkale’de Şeftali Yetiştiriciliği Ve Sorunları

International Çanakkale Congress, İstanbul, Türkiye, 17 - 19 Mart 2006

Non-Destructive Carotenoid Analysis of Physalis peruviana Under Different Storage Conditions

43. Conference of Horticultural Science, Potsdam/Berlin, Almanya, 22 - 24 Şubat 2006

Lapseki (Çanakkale)’de Kiraz Yetiştiriciliği

2. Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2005, ss.442-446

Lapseki(Çanakkale)’de Kiraz Yetiştiriciliği Ve Sorunları

3 Ulusal Meslek Yüksekokulları Sempozyumu, Burdur, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2005

Sıcak Uygulamalarının Golden Delicious ve Starking Delicious Elma Çeşitlerinin Kalitesi Üzerine Etkileri (Doktora Tez Yayını)

II.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2002, ss.176-186

Değişik Dozlarda ve Düzeylerde Kalsiyum Uygulamalarının Domates Kalitesi Üzerine Etkileri

II.Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 24 - 27 Eylül 2002, ss.305-310

Farklı Uygulamalarla Dondurularak Muhafaza Edilen Ahududu Meyvesinin Kalitesinde Meydana Gelen Değişmeler

Simer 2000 6. Ulusal Soğutma ve İklimlendirme Tekniği Kongresi, Adana, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2000, ss.65-72

Geliştirilen Penetrometre İle Bazı Meyve Çeşitlerinde Meyve Eti Sertliğinin Ölçülmesi

Tarımsal Mekanizasyon 18. Ulusal Kongresi, Tekirdağ, Türkiye, 17 - 18 Eylül 1998, ss.753-763

Bazı Elma Çeşitlerinde Aktif Lentisel Yoğunluğunun Kalite Faktörlerinin Değişimi Üzerine Etkisi

II.Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Adana, Türkiye, 03 Ekim 1995 - 06 Ekim 1999, cilt.1, ss.59-63

Kitap & Kitap Bölümleri

Çanakkale’de Yetiştiriciliği Yapılan Bazı Meyvelerde Aroma Bileşenleri ile İlgili Çalışmalar

Çanakkale’nin Stratejik Sektörü Tarım-1, Şeker Murat, Kahrıman Fatih, Sungur Ali, Polat Burak, Editör, Özgür Yayınları, Gaziantep, ss.167-188, 2023

Metrikler

Yayın

112

Atıf (WoS)

53

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

71

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

10

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları