SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
De Novo Fatty Acid Biosynthesis Contributes to Ester Formation in Some, but not All, Fruits
HORTSCIENCE
, cilt.49, sa.9, 2014 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yeni Armut Çeşidi: Akçay 77®
COMU J. Agric. Fac.
, cilt.4, sa.2, ss.51-59, 2016 (Hakemli Dergi)
Hasat Sonrası Yapılan Kalsiyum Klorür ve Kalsiyum Oksit Uygulamalarının Pink Lady Elma Çeşidinin Muhafaza Kalitesi Üzerine Etkileri
COMU J. Agric. Fac
, cilt.4, sa.2, ss.21-29, 2016 (Hakemli Dergi)
Investigation of Cold Storage Conditions of Arbutus Unedo Fruits.
The Journal of Ege University Faculty of Agriculture
, sa.1, ss.47-51, 2013 (Hakemli Dergi)
Investigation of Cold Storage Condidation of Arbutus unedo L. Fruits”
The Journal of Ege University Faculty of Agricultura
, cilt.1, ss.47-51, 2013 (Hakemli Dergi)
Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşiklerin İncelenmesi
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.62-67, 2013 (Hakemli Dergi)
Lapseki’de yetiştirilen 0900 Ziraat kiraz çeşidinin kalite özellikleri ve ekolojik faktörler
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, cilt.9, sa.3, ss.27-34, 2012 (Hakemli Dergi)
Lapseki Yöresinde Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Özellikleri ve Etkileyen Faktörler
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, cilt.9, sa.3, ss.27-34, 2012 (Hakemli Dergi)
Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Şeftali ve Nektarin Çeşitlerinde Aromatik Bileşenlerin İncelenmesi
Tarım Bilimleri Araştırma Dergisi
, cilt.6, sa.1, ss.62-67, 2012 (Hakemli Dergi)
The effects of heat applcation on the quality of Golden Delicious and Starking Delicious apple varieties (Doktora tez yayını)
Journal of Agronomy
, cilt.5, sa.3, ss.509-514, 2006 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Development Of Polyploids Of Some Citrus Species By In Vitro Colchicine Treatments And Early Selection By Flow Cytometry
FAO International Symposium on Plant Mutation Breeding, 27 - 31 Ağustos 2018
Phenological And Pomological Differences In Gamma Irradiated ’0900 Ziraat’ Sweet Cherry Mutants
FAO International Symposium on Plant Mutation Breeding, 27 - 31 Ağustos 2018
Cardinal Şeftali ve Armking Nektarin Çeşitlerinin Meyvelerinde Dönemsel Aroma Gelişiminin İzlenmesi
ICAFOF, İzmir, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018, ss.461
Beyaz Nektarin, Cardinal Şeftalisi ve Armking Nektarin Genotiplerinin Yapraklarında Uçucu Bileşiklerin Dönemsel Değişimlerinin İzlenmesi
ICAFOF, Çeşme/İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
Beyaz nektarin, Cardinal şeftali ve Armking nektarin genotiplerinin yapraklarda uçucu bileşiklerin dönemsel değişimlerinin izlenmesi
International Conference on Agriculture, Forest, FoodSciences and Technologies
(ICAFOF), Çeşme-İZMİR, Türkiye, 2 - 05 Nisan 2018
DETERMINATION OF VOLATILE COMPOUNDS OF SOME PROMISING POMEGRANATE GENOTYPES
I. International Scientific and Vocational Studies Congress, 5 - 08 Ekim 2017
Trabzon Hurması (Diospyros kaki L.) ve Artvin Hurması (Diospyros lotus L.) Çöğür Populasyonlarının Genom Hacmi Farklılıklarının Hücre Akış Sitometrisi ile Karşılaştırılması
II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017
Artvin Hurması (Diospyros lotus L.) Üzerine Aşılanmış Trabzonhurması (Diospyros kaki L.) Çeşitlerinin Peroksidaz Enzim Aktiviteleri Arasındaki Farklılıkların İncelenmesi
II. Ulusal Yumuşak Çekirdekli Meyve Türleri Sempozyumu, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017
BEYAZ NEKTARİN GENOTİPİ MEYVELERİNDE DÖNEMSEL AROMA GELİŞİMİNİN İZLENMESİ
II International Academic Research Congress, Antalya, Türkiye, 18 - 21 Ekim 2017, ss.913-924
CARDINAL ŞEFTALİSİ, ARMKING NEKTARİNİ VE BEYAZ NEKTARİN GENOTİPLERİNDE MEYVE AROMABİLEŞENLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
II International Academic Research Congress, 18 - 21 Ekim 2017
Akçay 77 armut çeşidinin bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 Eylül 2014
Hasat Sonrası Yapılan Kalsiyum Klorür ve Kalsiyum Oksit Uygulamalarının Pink Lady Elma Çeşidinin Muhafaza Kalitesi Üzerine Etkileri
VI. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Bursa, Türkiye, 22 - 25 Eylül 2014, cilt.5, ss.75-82
De Novo Fatty Acid Biosynthesis Contributes to Ester Formation in Some, but not All, Fruits
ASHS American Society for Horticultural Science, Orlando Florida, Amerika Birleşik Devletleri, 28 - 31 Temmuz 2014
Changes in Volatile Composition of White Nectarine at Different Stages of Fruit Growth
48th Croatian 8th International Symposium on Agriculture, Dubrovnik, Hırvatistan, 17 - 22 Şubat 2013, ss.320
Granny Smith ELma Çeşidinde Hasat Sonrası 1-Methylcyclopropane Protabs Uygulamalarının Depolama Süresince Kaliteye Olan Etkileri
V. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, ss.267-272
Fuji Zhen Aztec Elma Çeşidinde Hasat Sonrası 1-Methycyclopropane Protabs Uygulamalarının Depolama Süresince Bazı Kalite Özelliklerine Etkileri
V. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, ss.55-61
1-Methylcyclopropane Uygulamalarının Granny Smith Elma Çeşidinde Depolama Süresince Alpha Farnasen Değişimi Üzerine Etkisi
V. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, ss.63-70
Fuji Zhen Aztec elma çeşidinde hasat sonrası 1 methylcyclopropane protabs uygulamalarının depolama su resince bazı kalite o zelliklerine etkileri
V. Bahçe Ürünlerinde Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2012, ss.55-62
Volatile ConstituentsOf Different Apricot Varieties In Cool Subtropical Climate Conditions
5 th International Symposium On Tropical And Subtropical Fruits, Guangzhou, Çin, 18 - 20 Haziran 2012, ss.71
Değişik Dozlarda Kalsiyum Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Kalite Kriterleri Üzerindeki Etkileri
Türkiye V Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Türkiye, 4 - 07 Eylül 2007
Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Bazı Şeftali Çeşitlerinin Fenolojik Ve Pomolojik Özelliklerin Saptanması Üzerine Bir Araştırma
Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresiİ, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2011, cilt.1, ss.299-309
Çanakkale Ekolojik Koşullarında Yetiştirilen Bazı Şeftali Çeşitlerinin Fenolojik ve Pomoljik Özelliklerinin Saptanması Üzerine Bir Araştırma
Türkiye VI. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Şanlıurfa, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2011, ss.299-309
Sıcak Su Uygulamalarının 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Depolama Kalitesive Monilya Çürüklüğüne Olan Etkisi
IV. Muhafaza ve Pazarlama Sempozyumu, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Ekim 2008, ss.180-188
0900 Ziraat Kiraz Çeşidinde Kalsiyum Uygulamalarının Penicillium ve Rhizopus Hastalığı Üzerine Etkileri
Lapseki Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 27 - 28 Ağustos 2008
Lapseki’de Yetiştirilen 0900 Ziraat Kiraz Çeşidinin Muhafazası Üzerine Kalisiyum Uygulamalarının Etkileri
Lapseki Değerleri Sempozyumu, Çanakkale, Türkiye, 27 - 28 Ağustos 2008, ss.271-279
Değişik dozlarda kalsiyum uygulamalarının 900 Ziraat kiraz çeşidinin kalite kriterleri üzerindeki etkileri
Türkiye V. Ulusal Bahçe Bitkileri Kongresi, Erzurum, Türkiye, 04 Eylül 2007, cilt.1
Konya Ekolojisinde Yetiştirilen Altınçekirdek Elma Çeşidinin Bazı Meyve Özellikleri ve Muhafazaya Dayanıklılığı Üzerine bir Araştırma
Simer 2000 6. Ulusal Soğutma ve İklimlendirme Tekniği Kongresi, Adana, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2000, ss.73-79
Farklı Uygulamalarla Dondurularak Muhafaza Edilen Ahududu Meyvesinin Kalitesinde Meydana Gelen Değişmeler
Simer 2000 6. Ulusal Soğutma ve İklimlendirme Tekniği Kongresi, Adana, Türkiye, 13 - 14 Nisan 2000, ss.65-72