TÜBİTAK- Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (BYTP) Ödülü_2


Yüceer M.

Tübitak, Ocak 2025

  • Ödülün Kapsamı: Bilimsel/Mesleki Çalışmalardan Alınan Ödül
  • Ödül Türü: TÜBİTAK Teşvik Ödülü
  • Ödül Veren Ülke: Türkiye
  • Ödülü Veren Organizasyon: Tübitak
  • Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji
  • Ödülün Tarihi: Ocak 2025
  • Açıklama: Caner, C., Arslan, P. G., & Yüceer, M. (2025). The efficiency of Thermosonication, Ultrasonication and pasteurization on the storage stability of fresh eggs. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 102:103969 https://doi.org/doi:10.1016/j.ifset.2025.103969