TÜBİTAK- Uluslararası Bilimsel Yayınları Teşvik Programı (BYTP) Ödülü_2
Yüceer M.
Tübitak, Ocak 2025
-
Ödülün Kapsamı:
Bilimsel/Mesleki Çalışmalardan Alınan Ödül
-
Ödül Türü:
TÜBİTAK Teşvik Ödülü
-
Ödül Veren Ülke:
Türkiye
-
Ödülü Veren Organizasyon:
Tübitak
-
Araştırma Alanları:
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji
-
Ödülün Tarihi:
Ocak 2025
-
Açıklama:
Caner, C., Arslan, P. G., & Yüceer, M. (2025). The efficiency of Thermosonication, Ultrasonication and pasteurization on the storage stability of fresh eggs. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 102:103969 https://doi.org/doi:10.1016/j.ifset.2025.103969