Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Domates Posasına İlave Edilen Ceviz Yeşi...
Domates Posasına İlave Edilen Ceviz Yeşil Kabuğu veya Buğday Kepeğinin Silaj Kalitesi Üzerine Etkileri
AKBAĞ H. I.
(Yürütücü),
Erdoğan S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2019 - 2020
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Nisan 2019
Bitiş Tarihi:
Mart 2020