Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Stabilize Pirinç Kepeği İle Katkılanan B...
Stabilize Pirinç Kepeği İle Katkılanan Bazı Gıdaların Besinsel Öğelerinin İncelenmesi
TUNCEL N. B.
(Yürütücü),
YILMAZ TUNCEL N.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2011 - 2013
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Mart 2011
Bitiş Tarihi:
Aralık 2013