FARKLI AĞAÇ KÜTÜKLERİNİN KAYIN MANTARINDA (Pleurotus ostreatus Jacq Kumm) VERİM ÖNEMLİ UÇUCU AROMA BİLEŞENLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ


SARIYER T. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., KUZUCU F. C., ÇİFTÇİ H. N., ŞAHİN E., ALKAN Y., et al.

Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Araştırma Projesi, 2020 - 2022

  • Proje Türü: Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
  • Destek Programı: BAP Araştırma Projesi
  • Başlama Tarihi: Nisan 2020
  • Bitiş Tarihi: Aralık 2022