Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Çiğ ve İşlenmiş Su Ürünlerinden İzole Ed...
Çiğ ve İşlenmiş Su Ürünlerinden İzole Edilen Enterokokların Gıda Güvenliği ve Bakteriyosin Üretim Potansiyeli Yönüyle Değerlendirilmesi
Özmen Toğay S.(Yürütücü)
,
Çardak M.
,
Ay M.
,
Erol Tınaztepe Ö.
,
Bağcı U.
TÜBİTAK Projesi, 2016 - 2018
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Ocak 2016
Bitiş Tarihi:
Mart 2018