Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
İnfrared Kurutma Yönteminin Domates Kuru...
İnfrared Kurutma Yönteminin Domates Kurutmada Kullanılması Ve Kurutulmuş Domatesin Bazı Kalite Özellikleri Ve Özgül Enerji Tüketimi Üzerine Etkilerinin Belirlenmesi
SÜMER S. K.
,
KOCABIYIK H.
(Yürütücü),
TUNCEL N. B.
TÜBİTAK Projesi, 2010 - 2012
Proje Türü:
TÜBİTAK Projesi
Başlama Tarihi:
Nisan 2010
Bitiş Tarihi:
Nisan 2012